Ajuda

Standard

Crear un compte e-Books
Per crear un compte amb Liberdrac accedeix a l’apartat registre.

Com descarregar un llibre digital
En primer lloc hauràs d’estar registrat a Liberdrac com a usuari per poder descarregar els nostres llibres. Una vegada t’has registrat, aquest pas no l’hauràs de tornar a repetir, associa una targeta al teu compte. És una manera de poder gaudir de la compra ràpida amb la tecnologia ‘pagament en un sol clic’. Podràs comprar ràpidament només introduint el teu PIN..

Una vegada t’has registrat pots comprar des de la web o des del dispositiu de la secció botiga. Podràs llegir els llibres des de .
zakłady sportowe
Podràs llegir els llibres que tens a la biblioteca a través del e-reader Liberdrac o a través de les Apps d’Android o Apple. Si tens el teu propi e-reader d’una altre marca podràs descarregar-te el contingut a través de la tecnologia d’Adobe.

Si descarregues amb la nova tecnologia del núvol podràs gaudir del contingut de compris de les diferents maneres que plantegem a continuació: Web, e-reader propi, app d’Android /IOS.

Una vegada escollit i introduïda la clau del teu compte, el mètode de pagament, podràs accedir al llibre des de diferents dispositius sincronitzats.

A través de l’App de lectura iOS i Android: Busca a l’ Apple Store o Market d’Android l’aplicació de Liberdrac i registra-la amb les teves dades. Pròximament a través de l’aplicació d’Android també podràs comprar els teus llibres .

A través del e-reader Liberdrac adquirint-lo als punts de venta col·laboradors amb Liberdrac http://www.liberdrac.cat/quienes-somos-liberdrac. Una vegada comprat el dispositiu registra’l amb les teves dades. A la secció ‘biblioteca’ podràs veure el llibre que acabes de comprar a través de la web. També podràs comprar els llibres que més t’agradin a través de l’e-reader, connectat via wifi a internet a la secció ‘botiga’..

Pots descarregar els llibres al teu ordinador per a transferir-los a altres dispositius..

Verifica que tens instal·la’t al teu pc l’ Adobe Digital Editions
Si no el tens pots adquirir-lo en el següent enllaç: http://www.adobe.com/es/products/digitaleditions/#fp
Una vegada has escollit el llibre que vols comprar podràs decidir amb quina tecnologia vols llegir el teu llibre:
Com instal·lar l’Adobe Digital Editions:
http://www.adobe.com/es/products/digitaleditions/#fp.

Descarregar amb els e-readers amb sistema Android
A continuació us facilitem els passos a seguir per a la descàrrega i utilització de l’aplicació de lectura per Android. Pròximament a través de l’aplicació per Android també es podran visualitzar i comprar llibres.

Entra a PlayStore o Android Market i busca ‘Liberdrac’.
Descarrega l’aplicació gratuïta .
Des del navegador o des del dispositiu Liberdrac, entra a la botiga d’e-books i compra el llibre electrònic desitjat. Una vegada obris l’aplicació has d’introduir les teves dades i l’e-book descarregat a través de PC o e-reader Liberdrac, t’apareixerà a la biblioteca del teu tablet Android.
Descarregar amb els dispositius iOS (Ipad, Iphone)
A continuació us facilitem els passos a seguir per a la descàrrega i utilització de l’aplicació de lectura per Ipad/Iphone:.

Entra a l’ AppleStore i cerca ‘Liberdrac’.
Descarrega’t l’aplicació gratuïta .
Des del navegador o des del dispositiu Liberdrac, entra a la botiga d’e-books i compra el llibre electrònic desitjat. Una vegada obris l’aplicació has d’introduir les teves dades i l’e-book descarregat a través de PC o e-reader Liberdrac, t’apareixerà a la biblioteca del teu Ipad o Iphone..